:: Pindah ::

Sedih memang sedih tetapi first thing first…. Semua tempat ada kelebihan masing2. Kadang2 kita rasa macam dah selesa sangat kat tpt kita berada tu. Tapi, kalau nak maju mesti berani membuat perubahan. Atas, niat itu aku apply perpindahan ke Semenanjung.

Tanpa disangka2, aku dan beberapa kwn2 berjaya dalam permohonan itu. Tahniah Adi… Tahniah Azmi… Lepas ni kita berbakti di Semenanjung pula. Berat mata memandang, berat lagi bahu memikul. Aku harap, sekolah sekarang akan terus maju dan tetap bergerak ke hadapan.. Aminnnn…. Kenangan dan pengalaman di Sabah tak ternilai dengan wang ringgit. Semua akan tetap dikenang….

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: