:: Semakan Penempatan KPLI Dis 2009 ::

Okeylah…. Kawan2 KPLI 2009, saat yang ditunggu2 telah tiba. Penantian kini berakhir. Dengan sekali klik, anda akan tahu samada anda akan mengajar dimana sekarang. Kepada rakan2 yang dapat mengajar di Sabah, “Welcome to Sabah ye…”. Seronok tau mengajar di sini. Awal2 aje susah hati…

Memandangkan semakan ini baru aje keluar, jadi talian sangat sesak. Ada baiknya semak resul posting pada waktu kurang sesak cthnya malam ke…. Berikut adalah link untuk semakan penempatan KPLI 2010.

Link semakan penempatan PKLI 2010 : KPLI2010

Selamat mengajar dan selamat datang ke dunia pendidikan. Tahniah semua….

    • jun
    • July 10th, 2010

    mcm mana nk nk mohon KPLI…?
    skrg jun study kt UM…
    minat nk jd cikgu…

    • fadlymas
    • July 11th, 2010

    Selalu semak website KPM khasnya page ini : http://www.moe.gov.my/?id=185&act=appli

    • suri
    • December 31st, 2010

    mcm na nk semak penempatan bagi lepasan kpli 2010 kalo x dpt msj dari kpm?

    • fadlymas
    • January 4th, 2011

    Kena rajin semak laman web KPM. Biasanya akan ada link ke page semakan penempatan. Tgk kat bahagian “Pemberitahuan” untuk berita terkini atau button e-perkhidmatan (berkala) kat bawah. Page ni akan dibuka dalam tempoh tertentu je. Habis tempoh tu, dia akan tutup (tak ada).

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: