:: Jalan2 Cari Makan di Semporna ::

Sebelum terbang balik semenanjung cuti sekolah ari tu, aku sempat  jumpa Man.  Dia ada kursus JKJR di Hotel Sandakan. Habis aje kursus dia, sambung pula  group aku pula.  Sementara menanti flight masing2, kita org sewa hotel (share ramai2). Jimat duit… Then, Man pun menunjukkan gambaq2 dia dengan Jeff dan Kasim masa jalan2 ke Semporna. Jadi, aku berbesar hati mengeluarkan laporan bergambar aktiviti dia org tu kat blog kita ni. Yang pasti, aku tengok Kassim macam happy aje. Mesti dah tak mau balik semenanjung ni… Senang hati tengok Kassim tak sedih2 lagi. Huhuhu….

  1. seronok tengok geng2 sabah round sabah…🙂

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: