:: Jalan2 Cari Makan di Kundasang ::

Sebelum ni kita tengok kawan kita pi Semporna. At the same time, aku pula turun ke KK. On the way ke KK, pasti melintas Kundasang (Cameron Highland Sabah). Not bad la Kundasang ni. Tapi, seperti MP Bung Mokhtarudin kata, kalau Kundasang tak dikawal pembangunan dan pembukaan tanahnya, maka Kundasang akan hilang sejuknya. Jadi kawasan biasa je. However, buat masa ni kira ok lagi. Pendek kata, kalau naik kete kat sini, offkan aje aircond tu. Udara luar dah cukup untuk menyejukkan dalam kereta. Oleh kerana aku lone ranger, jadi tak ada la gambar muka aku. Tu yg x best jadi photographer dan jalan sensorang ni….

    • me ..
    • June 25th, 2009

    someday, u bring me here..orait dear???🙂
    almost 530pm..got to go…

  1. kundasang best tau..tempat paling yg aku suka sangat=)

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: