:: Jeti Sandakan ::

Jeti Sandakan Sape yang dah pernah pi Sandakan, mesti tau kat mana letaknya jeti ni. Ia terletak di belakang Pasar Umum Sandakan. Best jugak melayan tgk aktiviti manusia kat jeti ni. Ada sekali tu, time pagi terdapat sekumpulan budak2 kecik dia boleh layan mandi terjun2 kat jeti tu. Yg tak tahannya, telanjang bulat tu. Anak sape la… Anyway, jeti ni selain berfungsi tempat org ramai turun ke Sandakan tetapi juga tempat menurunkan hasil tangkapan ikan. Okeylah, tengok sendiri la gambar2 ni. Nak cerita panjang pun bukannya u all sumer dapat bayangkan..

    • mas
    • September 10th, 2009

    kaki jalan ye? boleh la travel sama2 ng groupie.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: