:: Kisah 2M dan Flight KS ::

Ewah… Ewah.. Ewah… 2M (Mazni dan Mazlan) kita ni, bahagia nampak. Pagi tadi cikgu Mazni msg saya, dia org tgh dengar taklimat. Lan dah selamat sampai di Sarawak. Yg panasnya, betul apa Jeff cakap… dua2 dapat sekolah kat Serian (Mazni : SK St John, Mantung dan Mazlan : SK St Philip, Bugu). Dua2 sekolah dekat aje… Boleh la nanti Lan tumpangkan Cikgu Mazni balik umah ye. Bukan ape, mereka insan yg lemah. Kena ada org yang jaga… Hihihi… Jgn marah. Mazni cakap, ada beberapa kwn2 dari IB juga masa taklimat tu termasuk Zulfadli.

Ok, yg ni pulak info flight KS (Kassim dan Sod). Jeff ada ape2 nak komen ?

Flight Kassim

Flight Kassim

Flight Sod

Flight Sod

    • Jeff
    • January 6th, 2009

    Dear Abg Fadly,
    Nak penjelasan tentang ticket mereka berdua ye.
    Kassim dan Sod akan naik flight yang sama dari KLIA ke KK. Tetapi yang membezakan antara dua ticket ini adalah, Kassim kena transit kat KK dan kemudian akan naik flight yang seterusnya dari KK ke LD, manakala Sod pula akan turun di KK dan terus ke Kota Marudu. Number yang diberikan semasa kita tanya kat KPM hari itu hanya number seat kita sahaja dan bukannya tempat posting.

    P/S Seandainya ada apa2 masalah setakat ini sila dropkan msg dlm blog ini dahulu sementara Jeff dptkan mobile yang baru. Number tetap yang sama tidak akan ditukar.

    • ady putra
    • January 21st, 2009

    Assalamulaikum….
    hai kawan2 semua…aku telah selamat sampai…ketakutan tu dah hilang GB sekolah aku baik saje….tiap2 hari bagi ikan free…kuih muih selalu je ada…
    yang paling best rumah aku tepi sekolah je…rumah tepi bilik guru je…ok geng aku chow dulu…
    semoga kalian berbahagia selalu…jadilah guru yang cemerlang dan bukan temberang

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: