:: Alamat Sekolah ::

Berikut adalah alamat sekolah kawan2 yg dah bagi pada saya.

  1. Cikgu Roslan

    SRA (JAIM) Al Falah

    Bt 28, Kuala Sg Baru

    78200 Melaka

  2. Cikgu Koh

    SK Ciku 3

    18300 Gua Musang

    Kelantan

  3. Cikgu Rozi (012-2949181)

    SK (Felda) Bukit Waha,

    Peti surat 79,

    Felda Bukit Waha,

    81907 Kota Tinggi,

    Johor.

  4. Cikgu Fakhrul dan Cikgu Jeff

    SK Rancangan Suan Lamba kinabatangan

    W.D.T 22 Kinabatangan

    90200 Kinabatangan, Sabah

  5. Cikgu Fadly (No Baru : 012-8230106)

    SK Ansuan Telupid

    Peti Surat 08

    89300 Telupid, Sabah

    • nor hasmiza
    • January 2nd, 2009

    dapat
    sk sri permaisuri
    Bandar sri permaisuri, Cheras

    • fakhrul
    • January 5th, 2009

    waa… roslan jadi ustaz la pas ni.. bagus bagus..

    • Jeff
    • January 5th, 2009

    Mohd Rozi Umar

    SK (Felda) Bukit Waha,
    Peti surat 79,
    Felda Bukit Waha,
    81907 Kota Tinggi,
    Johor.

    • kogi
    • January 6th, 2009

    abe shahrir (tuk IMAM)

    SK Pulau Tinggi
    Mersing Johor

    • Jeff
    • January 6th, 2009

    Nor Hasmiza
    SK SERI TASIK
    JALAN SRI PERMAISURI 1,
    BANDAR SRI PERMAISURI
    56000 KUALA LUMPUR

    Anizar
    SK Datok Keramat
    Kg Dato Keramat,
    54000 Kuala Lumpur

    Laili
    SK Jalan Gurney
    Jalan Gurney Satu,
    54000 Kuala Lumpur

    Rosliza
    SK Jalan Hang Tuah,
    Jalan Hang Tuah,
    55200 Kuala Lumpur

    Ina
    SK BUKIT PANTAI
    Jalan Chanderai
    59100 Bangsar Kuala Lumpur

    Aslinda
    SK Desa Pandan,
    Jalan 4/76, Desa Pandan
    55100 Kuala Lumpur

    Nazir
    SK BUKIT JALIL
    Jalan 3/155A
    Bukit Jalil Resort
    59200 Kuala Lumpur

    • Jeff
    • January 6th, 2009

    Yana
    SK SERI SURIA
    JALAN 8A, TAMAN TAN YEW LAI
    OFF JLN PUCHONG
    58200. KUALA LUMPUR

    Lazini
    SK TAMAN ANGGERIK
    JALAN BUKIT KEMPAS UTAMA
    TMN ANGGERIK,
    81200 Johor Bahru

    Abe Sharir
    SK Pulau Tinggi
    D/A PPD Mersing
    KM 2 Jalan Jemaluang
    86800 Mersing
    Johor

    Mazlan
    SK St Philip Bugu
    D/A PPD Serian
    94700 Serian
    Kota Samarahan

    Mazni
    Sk St John Mantung
    D/A PPD Serian
    94700 Serian
    Kota Samarahan

    • nor asiah
    • January 6th, 2009

    alamat Sekolah,

    Nor Asiah
    S K Bangsar
    Jalan Pantai Baru
    59200 Kuala Lumpur

    • zulkifli
    • January 8th, 2009

    zulkifli
    SK Taman Sutera
    Jalan Persiaran Sutera
    81200 Taman Sutera
    Johor Bharu
    Johor

    • fakhrul
    • January 16th, 2009

    fakrul n jeff
    SK Rancangan Suan Lamba kinabatangan
    W.D.T 22 Kinabatangan
    90200 Kinabatangan, Sabah.

    • zatul
    • January 16th, 2009

    salam buat semua kawan2. Saya posting dekat je ngan umah.best sangat2. ni alamat sek saya.
    SK Paka 3,Paka,
    23100 Dungun, Trg.

    Buat masa ni g sek cik abang antar, blk sek cik abg amek. nnt dh dpt lesen br leh drive sdr.

    • wildin
    • January 19th, 2009

    WELCOME TO MY WORLD

    SK.SAGUON TELUPID,
    PETI SURAT 08,
    89300 TELUPID SABAH.

    CAYO-CAYO…

    • ady putra
    • January 23rd, 2009

    SK. SRI GANDA, KINABATANGAN,
    W.D.T 22,
    90200 KINABATANGAN,
    SABAH

    zaman dah berubah aku kata kat orang kampung yang aku dah kawin…bukan apa takut diaorang nak jodohkan aku dengan anak diaorang…

  1. Ini adalah first time aku on blog kita.. wah.. best dan terasa rindu giler pada kawan-kawan semua.. dan jeles dengan korang yang dapat posting di Sabah dan Sarawak.. betul cakap cikgu Fadly, kalian yang di post di sana memang beruntung… banyak pengalaman yang lebih berharga boleh diperoleh… tapi.. kami di sini pun beruntung gak.. dekat dengan family.. hehe…
    By the way.. aku ditempatkan di SK Taman Tun Dr. Ismail 1… 7km daripada rumah.. ok la gak di sekolah tu.. aku bersyukur dapat di sekolah ni sebab GB dia sangat positif dan bermotivasi tinggi.. aku bersemangat dengan semangat yang dia ada…
    oh ya.. sekarang ni aku kena train budak-budak boria… kalau korang ada minus one boria di sekolah masing-masing tolong habaq kat aku naa… tq…

    • cikgu cun
    • May 13th, 2009

    korang nak tahu jugak ke alamat sekolah aku…..

    SMK Seksyen 10 Kota Damansara
    Persiaran Mahogani
    47810 Petaling Jaya
    Selangor.

    Dekat je ngan umah dalam 4km kot, same ngan k.zatul la ni my husband g amik n anta lepas ni i cuba bawak sndri, lagipun skang tak leh nak bawak tersekat ngan perut, he3.
    skang tengah tunggu hari je nak bersalin, korang dookan i dan my baby selamat ya. terima kasih.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: