:: Dua Hari Yg Penting ::

Ada 2 hari yg sangat penting bagi kami yg bakal ke Sabah. 30hb adalah tarikh yg menentukan kami akan naik belon bila…. dan satu lagi tarikh, penentuan di mana kami akan ditempatkan..

Dari pagi tepat jam 8am telepon KPM, daripada 6 talian tak ada satupun yg berjaya masuk. Takpe… Cuba lagi ptg nanti…

    • Jeff
    • December 30th, 2008

    Hi
    sama gak la
    tadi dah try to call but asyik busy line je
    nak wat mcm mana
    belon bukannya murah harrganya kalau nak beli wei
    tension tol la ngan KPM
    wat hal to
    dah la hantar jauh2 kat Sabah
    pas tu di hantarnya kita Ke Tawau
    jauh sial
    hujung dunia peta Sabah lagi tu
    kat tepi kawasan Sipadan
    siap kena colek dek Aby Sayyaff baru tahu nanti

    tension siot

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: