:: Lawatan Sosial ::

Ha… Sape2 ada berita tentang lawatan kita kat Kuantan dulu, email kat saya. Nanti saya publishkan… fadlymas@gmail.com

    • Zuliana Othman
    • April 29th, 2009

    Salam…kalau masih ingat saya, Alhamdulillah…terkejut jgk tgk pic awk..mcm kenal…ka la..tahniah dapat mengajar kat sana walaupun jauh…jauh juga anak didik SMPH ni pergi ea..tahniah skali lagi..take care…walaupun anak didik tak ramai…ia memudahkan penyampaian dan nak jaga..betul tak..salam…

    • fadlymas
    • April 30th, 2009

    Macam kenal aje… Gadis paling sopan di SMPH. Macam mana sekarang ye ?

    • azrah
    • December 26th, 2009

    Salam.
    Cikgu Fadly Mastori tolong bagi email Zuliana othman rakan semasa SM Paloh Hinai. Tq

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: