:: Semakan Penempatan DPLI dan GSST ::

Ok kawan2, akhirnya tiba juga giliran kalian untuk menyemak kat mana akan ditempatkan. Sabar ye… Jangan terkejut kalau dapat tempat jauh. Ingat janji kita dulu masa interview…. Ha… Jangan buat2 tak mengaku pulak…

Kat bahagian “Pautan Penting” ada link ke semakan online posting u all semua. Takpun, klik aje link ini : semakan posting DPLI GSST

About these ads
    • own
    • October 9th, 2009

    xle pon…

    • MUHAMAD SHAHRUL BIN ABD RAHMAN
    • October 9th, 2009

    macam mane nak check posting ek?bantula saya….

    • fadlymas
    • October 13th, 2009

    Sebenarnya, alamat semak posting ni adalah last year punya… Terbaru tak pasti pula. The only one laluan selamat utk check adalah moe.gov.my. Dari masa ke semasa akan keluar pengumuman bgtau sesuatu aktvt. Jadi, kena rajin2 la pi laman web moe tu.

    • mdfc
    • December 22nd, 2009

    utk ijazah pendidikan shj.

    • fadlymas
    • December 22nd, 2009

    Yup… Terima kasih atas info tu. KPLI kena sabaq ye…

    • insan menanti
    • December 23rd, 2009

    berdebar2

    • fadlymas
    • December 23rd, 2009

    Masa saya muda2 dulu mcm tu jugak. Berdebar2. Ape2 hal, kalau ada rezeki tak ke mana. Saya doakan anda berjaya berjuang bersama kami sebagai guru. Aminnn….

    • amira
    • December 27th, 2009

    bdk dpli um dah dpt tmpt posting..nape ktrg ni x dpt lg..

    • fadlymas
    • December 27th, 2009

    Ntah la ye… Itu kena tanya KPM. Mereka lebih arif. Ada rezeki tak ke mana kan… Tunggu aje. Macam tak sabar je nak mengajar ni. Tahniah ye…

    • sir
    • December 29th, 2009

    tahiah abg..blog ni dah dapat sambutan bakal2 guru…jd tentunye blog ini akan lebih meriah…ye la berkongsi maklumat dan pengalaman…

    • fadlymas
    • December 31st, 2009

    Hehehe… Kita dah senior setahun. Tak rugi kongsi2 pengalaman. Dia org mesti mcm kita masa mula2 dpt result kena posting kat Sabah. Duduk tak reti diam. Tidur tak lena, makan tak kenyang… Hahaha… Betul kan ?

    • rossiana
    • May 14th, 2010

    saya skrang tgh menunggu result intebiu untuk posting gsts ni..takutnyer..doa2kan la yea..amin

  1. aku pun tengah cari jugak lah, tolonggggg bantulah mana nak cari web posting

    • fadlymas
    • September 7th, 2010

    Rasanya dah tamat tempoh lihat keputusan posting. KPLI ambilan khas dah tutup 16 Ogos 2010. GSST dah tutup 23 Julai 2010. Tak la kalau saya tak perasan…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: